Mokka-e

Wees anders dan de rest met de Mokka-e. De nieuwe Mokka-e en zijn baanbrekende design tonen de weg voor de toekomst van Opel. Elke lijn en boog, van het evenwichtige cross-oversilhouet tot de krachtige grafische identiteit, getuigt van vertrouwen. De Mokka-e maakt een onmiskenbaar gedurfd statement, een voertuig dat zich onderscheidt van de massa door zijn zelfverzekerdheid en individuele stijl.

Vertrouwen bij lange ritten.

Next-gen batterijtechnologie biedt de vrijheid om met een enkele lading tot 322 km te rijden volgens WLTP1.

1 Voorlopig 

Minder wachten, meer doen.

Laad snel, ecologisch en met maximaal gemak thuis of in een openbaar laadstation. Laad in slechts 30 minuten tot 80% van het rijbereik* en profiteer ten volle van de flexibele oplaadfuncties van Mokka-e die u vertrouwen en vermogen geven tijdens elke rit.

*Theoretische waarde, berekend op basis van een voorlopig WLTP-bereik*** van 322 km. Aan een DC-laadstation (100 kW). Equivalent van het opladen van een lege batterij. De laadtijden kunnen variëren naargelang het type en de prestaties van het laadstation, de buitentemperatuur en de batterijtemperatuur.

Helemaal opgeladen

Het hart van de Mokka-e is een krachtige lithium-ionbatterij van 50 kWh. 216 cellen met een hoge energiedichtheid en een geavanceerde temperatuurregeling zorgen voor een lange levensduur en een groot rijbereik, versterkt door een verbeterd regeneratief remsysteem.

Zodra u uw voet van het gaspedaal haalt, recupereert het regeneratieve remsysteem kinetische energie tijdens het remmen, en zet het die kracht om in nog meer rijbereik. In de hoogste stand (B-modus) kunt u het grootste deel van uw dagelijkse woon-werkverkeer afleggen zonder uw traditionele remmen te gebruiken. Dit beperkt slijtage en de bijbehorende onderhoudskosten.

Opwindende prestaties

Een 100% elektrische aandrijving betekent dat 260 Nm aan koppel onmiddellijk beschikbaar zijn. De lichte, synchrone elektromotoren met permanente magneet van 136 pk zijn perfect uitgebalanceerd en afgesteld om zowel smalle straatjes in de stad als brede open wegen moeiteloos aan te kunnen met vertrouwen en wendbaarheid.  

Uw eigen pad

De Mokka-e past zich aan uw rijstijl aan en biedt u daartoe de rijmodi Sport, Eco en Normal aan. In elke modus worden algemene systemen zoals de pedaalrespons, stuurbekrachtiging en de koeling van de wagen geregeld. Sport verhoogt de rijdynamiek, Eco verhoogt de efficiëntie en Normal biedt een evenwicht tussen beide.  

Essentiële voertuiggegevens

De geavanceerde sensoren en vehicle data monitoring-systemen van Mokka-e bieden u in een oogopslag een intuïtief overzicht van de rijomstandigheden en het energieverbruik om u op de hoogte te houden en de weg volledig te beheersen. 

Het nieuwe icoon

De Vizor is Opels iconische designelement. Hij integreert tal van prestatiegerichte systemen, sensoren en functies in één indrukwekkende module die letterlijk en emotioneel de toon aangeven in het design van Opel.   

Navigatie

Het geavanceerde Navi-aanraakscherm van Opel begeleidt u over de mogelijke route, compleet met realtime verkeersupdates, de dichtstbijzijnde laadstations, en toont alle laadpunten die momenteel beschikbaar zijn  Kies tussen de Multimedia Navi Pro met 10"-display1 en Live Navigatie2-diensten en de Multimedia Navi met 7"-display.

Infotainment

De Mokka-e is de place to be, met volledige comptabiliteit met Apple CarPlayTM1 en Android AutoTM2, 3, native Bluetooth® streaming4, USB-poorten en een audiosysteem met zes luidsprekers voor meeslepende muziek onderweg.  

Draadloos opladen

Om van uw Mokka-e een ruime en overzichtelijke oase van digitale detox te maken, kunt u uw compatibele toestellen opladen met een geïntegreerde draadloze lader1. Ingebouwde faalveilige functies voor snellebewegingsdetectie voorkomen draadloze overbelastingsschade aan de batterijen van uw toestel wanneer u over hobbelige oppervlakken rijdt.